Skip to main content

Posts

Featured

AILAWA

Assalamualaikum. Alin kenalkan diri dulu ya. Full name AZLINA ABDULLAH, tapi mostly kawan2 panggil Alin. So mulai dari hari ni tak kira siapa boleh panggil Alin je ye.
Sesiapa yg kenal alin dari dulu mesti notice yang alin ni org yg simple & tak pandai nak melawa mcm org lain. Tak pandai nak pakai eyeshadow & blusher mcm org lain. Lipstick pun sapu lebih2 kurang je. Memang tahap FAIL la bab tu.
Tapi baru2 ni salah seorang BFF alin keluarkan produk sendiri, AILAWA-Lip balm. Mula2 dia bg alin produk tu mmg tak berapa nak pakai sbb tak pandai. Tapi bila dah cuba pakai sekali, terus jatuh hati. Mana taknya, produk 3 dalam 1. Boleh pakai kat bibir, pipi & juga sebagai pembayang mata. Tak perlu angkut banyak benda dalam handbag. Cukup dengan 1 item - AILAWA.
Alin share gambar produk tu dulu, esok alin share warna2 yg alin sendiri pakai ya.

Latest Posts